Batu Gunung Berapi untuk memulihkan kesihatan

Pernah anda dengar mengenai batu gunung berapi yang boleh menjadikan badan kembali segar atau
memulihkan tenaga di dalam badan kita yang hilang? Benda ni tengah top di merata-rata. Aku juga adalah salah seorang pemakai batu ini.

Semuanya bermula daripada seorang kawan, dia memperkenalkan aku kepada batu ini. Aku bukan jenis
seorang yang mudah percaya kepada benda-benda begini. Tetapi kerana melihat kesan yang terbukti
ke atas diri aku dengan hanya memegang batu tersebut, pandangan aku terhadap batu ini berubah.

Kebetulan, sebelum aku memegang batu ini. Badan memang dalam keadaan penat kerana membaiki backhoe. Tahulahkan backhoe semuanya besi jadi memang penat dan melenguhkan kalau membaiki backhoe. Jadi pulang daripada membaiki backhoe, kawan aku ini memang menunggu aku di rumah. Di pendekkan cerita aku pun memegang batu ini.

Sebelum memegang batu tersebut kawan aku telah menyuruh aku melakukan beberapa ujian untuk menguji kekuatan badan seperti berdiri kemudian ditolak, mendepa kedua tangan dengan bediri sebelah kaki dan kemudian tangan ditekan. Memang aku langsung tidak boleh menahan ujian tersebut kerana badan keletihan.

Setelah memegang berapa minit, aku diuji sekali lagi. Terdiam aku dengan hasilnya! Aku tidak jatuh seperti ujian pada mula-mula. Aku dapat menahan semua ujian tersebut. Aku kagum dah terus bertanya harganya.

Aku sekarang bukan hanya sebagai pemakai malah kini menjadi penjual. :). Anda boleh lihat maklumat berkaitan batu ini di website www.batuajaibpenawarpenyakit.com (website ini bukan kepunyaan aku). . Batu yang ada pada aku berbentuk buah rantai dan batu cincin seperti gambar di bawah.

Jika sesiapa berminat batu untuk dijadikan sebagai buah rantai anda boleh dapatkan dengan harga RM350 sahaja dan percuma kos penghantaran. Ini adalah harga promosi kepada anda. Anda tidak akan dapat harga ini di tempat lain. :) (promosi sementara stock masih ada)

Manakala batu untuk dijadikan cincin adalah berharga RM 250 sahaja. Penghantaran juga adalah percuma.
PERHATIAN: SAYA SEKARANG TIDAK MENJUAL LAGI BATU INI DAN HARGANYA JUGA ADALAH BERBEZA DI PASARAN.
Jika anda berminat sila hubungi saya menggunakan contact form di link ini www.sharizalshafei.com/contact

12 thoughts on “Batu Gunung Berapi untuk memulihkan kesihatan

  1. AliF

    aku dah ade batu gunung berapi tue..
    aku beli kt mak aku…mmg berkhasiat..
    tapi bukan yang cam nie..
    yang nama dia quanten pendent..(betul x taulah aku sebut ).

  2. sharizal Post author

    Senang saja nak test.. Tetapi ada tidak tahu batu anda adalah sama dengan saya atau tidak ini kerana batu gunung berapi saya telah di cas dengan cas elektrik yang boleh memberi kesan kesihatan pada badan.

    Cara hendak test :

    Ni cara paling senang.
    1. Cari sesiapa yang merokok ambik rokok mereka sebatang dan letakkan rokok tersebut pada batu lebih kurang dalam 5-10 minit. Suruh orang tu hisap ada beza atau tidak rasa rokok. Jika berbeza batu anda adalah tulin.

  3. fahmi

    aku dah ada batu tu tapi aku x tau nak rasa macam mana nak tau kesan terhadap aku…sebab aku rasa biasa jer batu tu bila aku pakai, cas kat air yang aku minum,mandi…biasa jer…coment skit camne tu….

  4. mambang

    $&^& mung.aku jual 30 ringgit jer.nk kaya agak – agak la..mati weh bukan dok mati.jgn sapa menipu org…

  5. sharizal Post author

    Ko dah la masuk ke tempat aku lepas tu ikut suka maki-maki. Ko tengok la tarikh entry ni dibuat tahun bila, sekarang dah tahun berapa. Memang harga dah murah dan aku pun tak jual lagi benda ni.

  6. yunie

    em, batu ni mmg bagus n dah terbukti khasiatnya… nak tahu, cube la sendiri.. tapi setau yunie org pompuan yg ngandung tak ley pkai, takut keguguran.. setau yunie la

  7. nadz

    aku dah pakai batu cincin gunung berapi,aku test main batminton …bila main smeshing memang power,tenagapun ada.ini original punya.

  8. kudung

    aku pon ader..tapi aku bukan pikir sangt pasai khasiat ker tak..yang penting cantik..tang khasiat2 nie, hanya Allah yang yang maha mengetahui..jgn taksub sangt dah la yer…

Leave a Reply